Domov Forum Blog Album Skupine Slovar Nove objave Najdi Registracija Najdi Nove objave Označi forume kot prebrane
Nazaj   Forum Lepa.si > Forumi > BeautyPoint > Nega telesa > Ostalo

Odgovori

Orodja teme Načini prikaza

Staro 21-12-09   #1
tigica

tigica avatar

Pridružen dne: Apr 2008
Objave: 2,577
tigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nase
Razpoloženje
Osnovni Sexy Boy masažna ploščica LE

Klikni na sliko za prikaz v polni velikosti.
Navdih zanjo so bili Japonci, ki božiča ne praznujejo, ampak se zelo radi obdarujejo kot znak predanosti in naklonjenosti. Sexy Boy je ploščica osnovana na kakavovem in karite maslu za seksi masažo v tem ljubečem letnem času. Oblikovana je kot možak iz lecta in odišavljena z oljem limete, cvetovi ylang ylanga in čokolado. Da bo bolj blažilna, smo ji dodali tudi kokosovo olje.

Sestavine: Cocoa Butter (Theobroma cacao),Shea Butter (Butyrospermum parkii), Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera),Perfume,Lime Oil (Citrus aurantifolia),Cocoa Absolute (Theobroma cacao),Cananga Oil (Cananga odorata),Benzyl Salicylate,Cinnamal,Citral,Eugenol,Geraniol,
Benzyl Benzoate,Farnesol,Limonene,Linalool.

tigica je offline   Odgovori s citatom

2 od 2 uporabnikov je ocenilo to objavo pozitivno.
 Staro 28-12-09   #2
tigica

tigica avatar

Pridružen dne: Apr 2008
Objave: 2,577
tigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nase
Razpoloženje
Osnovni

Obozujem ga!

Disi mi bozansko, ceprav mi je sprva bolj kot ne smrdel. Toda sedaj sem kratkomalo odvisna. ODVISNA! Skoda le, da je v LE in se ga ne bo dalo dobiti po novem letu.

Je oblikovan po tistih piskotih, mislim da so bozicni. No pri nas nisto tako zelo aktualni Klikni na sliko za prikaz v polni velikosti..
Disi po cokoladi in citrusih. Vonj se kasneje malce porazgubi in spominja na vanilijo.
Toda ce sem iskrena, vonj ostane se ure in ure, kar meni cisto odgovarja.

Najraje se zjutraj zbudim v objem tega vonja, prav prijeten je za zimo. Mogoce bi bil za poletje le nekoliko pretezek.

Sama ga uporabljam kakor losjon/mleko/maslo za telo, vcasih pa tudi samo da odisavim dele svojega telesa (da se spravim v boljso voljo med delom).
Vcasih ga moj dragi uporabi za me zmasirat.

Res je, da ga zmanjkuje precej hitro, in da ga je samo 65g za ceno 7.90€.
Ko se enkrat zacne topiti se topi vedno hitreje. Na hladnem se hitro strdi.

Blazno mi je vsec, ampak si zasluzi samo 4/5 tock ker je LE in ker je dokaj drag (ceprav totalno vreden, ampak ga hitro zmanjka).

tigica je offline   Odgovori s citatom

Staro 30-07-10   #3
MarjeticaSem

MarjeticaSem avatar

Pridružen dne: Jul 2010
Objave: 13
MarjeticaSem Malokdo ve zanj(o)
Razpoloženje
Osnovni

Bere se zelo zanimivo...masaža in mešanica teh vonjav, mmmm

Oprosti le moji nevednosti, ampak i z teh dveh objav ne razberem kje bi se ga dalo kupiti?? Prosim za pomoč :)
MarjeticaSem je offline   Odgovori s citatom

Staro 30-07-10   #4
Xenchy

Xenchy avatar

Pridružen dne: Apr 2009
Objave: 488
Xenchy Bo kmalu postal(a) slaven(a)Xenchy Bo kmalu postal(a) slaven(a)
Razpoloženje
Pošlji sporočilo po MSN Xenchy
Osnovni

Dobiš jih v vsaki trgovini Lush. Če si iz Mb, je trgovina mal naprej od mullerja, zraven h&m. Drugače pa vtipkaj v google lush, pa si poglej na njihovi spletni strani.
Xenchy je offline   Odgovori s citatom

Odgovori

Orodja teme
Načini prikaza

Pravila objavljanja