js sm se pa najbol smejala k se je moj dragi zbudil iz spanca (js sm še neki na kompu gledela v postli) pa reče polžek marelica xD js sm mislala da bom umrla od smeha:D
__________________ Beauty is judged by the size of your heart, not the size of your jeans.
js sm se pa najbol smejala k se je moj dragi zbudil iz spanca (js sm še neki na kompu gledela v postli) pa reče polžek marelica xD js sm mislala da bom umrla od smeha:D
Hahahahaha!
Jooooj, kako sem se jaz zadnjič nasmejala. Pridem do dveh tipov, da ju vprašam kaj bosta pila pa se eden obrne k drugemu pa ga vpraša: KAJ BOŠ PILA? Jaz pa v smeh na polno, meni je bilo tako smešno, da ko sem za šank prišla sem se smejala na polno. In sem onemu tipu potem dala slamico v pijačo pa sem mu rekla ( v smehu) oporosti samo se mogla. Seveda smo se vsi temu smejali.
Joooj, še zdaj, ko se spominm, kok mi je pa to smešno.
se vidi, da ne pijem veliko tega, pa ne poznam razlike:p
__________________ Beauty is judged by the size of your heart, not the size of your jeans.
1 od 1 uporabnikov je ocenilo to objavo pozitivno.
Sošolkina izjava že fuuul dolgo nazaj. Zima je bla pa sneg je šel=)
:" Pa joj kdaj bo že nehal ta prhljaj letet okrog, glej kaj ga je "-.-
spomnila sem se nekaj še iz osnovne..
nekaj sm bla preeveč glasna v razredu pa tak mi profesorca nekaj govori o pameti pa reče Joj tina, kdaj bo tebi enkrat tak prišlo odzadaj ? [pamet je mislila]
pa jas tak: ja,profesorca odzadaj nekak bol težko ne ?
pa se je ceu klas smejal. =) mogoče komu ni smešno, samo takrat je blo ful.
glih oni dan.. stojimo v neki gostilni ( šli smo na nek festival) pa tak skupina anavrin gre ven. pa pač smo vzeli na znanje, da bojo zgleda tut špilali na festivalu.. pol ko je vsega konec, gremo proti domu pa kolegica vpraša če so apavrini že špilali :)
hahahahaha
__________________ ♥ You hold me without touch.You keep me without chains ♥