V tej temi povejte vse manjše in večje pozornosti, opazke, karkoli kar vam je polepšalo dan (:
Meni je polepšal dan en tip =D in sicer, ko sem šla laufat, sem srečala okrog 3o-4o let starega moškega, ki si je na kolesu, čeprav brez posluha, nekaj zelo zelo naglas prepeval (mp3 je poslušal). Mislim jaz sem se kar smejat začela in zdaj imam nasmeh na obrazu. Saj komaj vrjameš.
meni je pa danes polepšal dan moj kuža,ker je pač tak smešn da se mu enostavno moraš smejat. Ko mu vržem žogo leti še 2 metra od tam ko sem vrgla,ker to je takšna hitrost da se ustavit nemore haha. Potem pa gre do mene in par centimetrov pred mano zavije,da ja nedobim žoge. hehhe.
Meni je polepsalo dan to, da me je lubi peljal v obi in izbral za moje 'umetnisko ustvarjanje' neke kamencke za lepit v obliki rozic (modri, prosojni ter rdeci), ker imam idejo za nekaj ustvarit.. ter blokec za risat gor z akrilnimi barvami (ze ki mi zmankuje platen).
Me je precej razveselilo .).
Jaz ga pa tu in tam rada razvadim s kaksno sladko malenkostjo...