Domov Forum Blog Album Skupine Slovar Nove objave Najdi Registracija Najdi Nove objave Označi forume kot prebrane
Nazaj   Forum Lepa.si > Forumi > Zanimivosti

Odgovori

Orodja teme Načini prikaza

Staro 17-03-09   #1
Neenah
Moderator

Neenah avatar

Pridružen dne: Jul 2007
Objave: 12,848
Neenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja močNeenah Brez nje(ga) ne bi bilo isto, oddaja moč
Blogi: 1
Razpoloženje
Osnovni Kaj mi je polepšalo dan

V tej temi povejte vse manjše in večje pozornosti, opazke, karkoli kar vam je polepšalo dan (:

Meni je polepšal dan en tip =D in sicer, ko sem šla laufat, sem srečala okrog 3o-4o let starega moškega, ki si je na kolesu, čeprav brez posluha, nekaj zelo zelo naglas prepeval (mp3 je poslušal). Mislim jaz sem se kar smejat začela in zdaj imam nasmeh na obrazu. Saj komaj vrjameš.

Staro 17-03-09   #2
peppy

peppy avatar

Pridružen dne: Feb 2009
Objave: 4,299
peppy Je lahko ponosen(a) nasepeppy Je lahko ponosen(a) nasepeppy Je lahko ponosen(a) nasepeppy Je lahko ponosen(a) nasepeppy Je lahko ponosen(a) nasepeppy Je lahko ponosen(a) nasepeppy Je lahko ponosen(a) nasepeppy Je lahko ponosen(a) nasepeppy Je lahko ponosen(a) nase
Blogi: 23
Razpoloženje
Osnovni

To da sem popravla stanje v šoli :)
Da me je sošolka pošteno nasmejala :)

peppy je offline   Odgovori s citatom

Staro 17-03-09   #3
innyka

innyka avatar

Pridružen dne: Oct 2007
Objave: 4,432
innyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) nase
Blogi: 2
Razpoloženje
Osnovni

hehhe:) zanimivo...
meni je pa danes polepšal dan moj kuža,ker je pač tak smešn da se mu enostavno moraš smejat. Ko mu vržem žogo leti še 2 metra od tam ko sem vrgla,ker to je takšna hitrost da se ustavit nemore haha. Potem pa gre do mene in par centimetrov pred mano zavije,da ja nedobim žoge. hehhe.

Staro 17-03-09   #4
Miskicaa

Miskicaa avatar

Pridružen dne: Dec 2008
Objave: 181
Miskicaa Malokdo ve zanj(o)
Razpoloženje
Osnovni

innyka ja tudi pri meni je tako, da ko vržem žogico ali pa palico, samo da pri meni pride do mene, ko pa mu želim vzeti palico ali žogo pa zbeži, da ja ne dobim žoge in me nekaj časa heca.
Drugače pa je tudi meni dan polepšala psička in pa jutranja budnica papige.

lp!
Miskicaa je offline   Odgovori s citatom

Staro 17-03-09   #5
rosana
Banned

Pridružen dne: Feb 2007
Objave: 14,659
rosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) naserosana Je lahko ponosen(a) nase
Razpoloženje
Osnovni

to da sem lahko nekomu povedala kaj se mi je danes zgodilo. da sem preprosto izrazila svoja custva. :) sem kar boljse.

pa sodelavci v sluzbi... se mamo kar fajn :).
rosana je offline   Odgovori s citatom

Staro 17-03-09   #6
Shany
VIP član

Shany avatar

Pridružen dne: Sep 2006
Objave: 9,752
Shany Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Shany Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Shany Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Shany Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Shany Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Shany Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Shany Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Shany Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)
Blogi: 1
Razpoloženje
Osnovni

ena sodelavka mi je povedala, da ne pozna nobene tako odzivne in prijazne osebe kot sem jst..hihi

Klikni na sliko za prikaz v polni velikosti.

Shany je offline   Odgovori s citatom

Staro 17-03-09   #7
ursha1985

ursha1985 avatar

Pridružen dne: Apr 2007
Objave: 3,250
ursha1985 Je preprosto dober(a)ursha1985 Je preprosto dober(a)ursha1985 Je preprosto dober(a)ursha1985 Je preprosto dober(a)ursha1985 Je preprosto dober(a)
Razpoloženje
Osnovni

vsi so pohvalili moje kosilo danes :) pa načeloma ne znam kuhat..

Staro 18-03-09   #8
tigica

tigica avatar

Pridružen dne: Apr 2008
Objave: 2,579
tigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nase
Razpoloženje
Osnovni

Meni je polepsalo dan to, da me je lubi peljal v obi in izbral za moje 'umetnisko ustvarjanje' neke kamencke za lepit v obliki rozic (modri, prosojni ter rdeci), ker imam idejo za nekaj ustvarit.. ter blokec za risat gor z akrilnimi barvami (ze ki mi zmankuje platen).

Me je precej razveselilo .).

Jaz ga pa tu in tam rada razvadim s kaksno sladko malenkostjo...
tigica je offline   Odgovori s citatom

Staro 18-03-09   #9
innyka

innyka avatar

Pridružen dne: Oct 2007
Objave: 4,432
innyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) naseinnyka Je lahko ponosen(a) nase
Razpoloženje
Osnovni

ja miskicaa,ali pa tako naredi..hehe norček.
Danes me je razveselilo kosilo:) špageti v gobovi omaki. my favorite.

Staro 18-03-09   #10
ursha1985

ursha1985 avatar

Pridružen dne: Apr 2007
Objave: 3,250
ursha1985 Je preprosto dober(a)ursha1985 Je preprosto dober(a)ursha1985 Je preprosto dober(a)ursha1985 Je preprosto dober(a)ursha1985 Je preprosto dober(a)
Razpoloženje
Osnovni

sonček in kavica z mojim dragim :) aja, pa to, da zdaj grem 100% v Amsterdam :D

Odgovori

Orodja teme
Načini prikaza

Pravila objavljanja