*to da se ne naucim snovi takoj ko jo prvic preberem.. ._.
*nekateri penzionisti ki v vrsti pred tabo tezijo prodajalkam, da oni nimajo cel dan casa...
*zivcni vozniki, tisti ki se penijo med voznjo, kot da jih bo kdo slisal, pha
*ce se vozim v avtu s klimo in je vzunaj obupno vroce, da 'lastnik' avta ne prizge klime, pa ceprav svica kvavi pot..
*to da ima pes celotne zadnje sedeze zase in ko se hoces vsest zadi v avtu mores najprej premikaj posteljico, ...
* lenoba.. namrec moja :)
*zatezeni ljudje, ki se zdirajo na prvega/prvo (usluzbenko) ki pride zraven, pa daj no ce imas probleme se ti res ni potrebno dret...
* "nedeljski vozniki" - kot pravimo tistim, ki vedno konstantno vozijo 60 - 70 km/h, tudi če so izven območja, kjer je omejeno 50 km/h, tudi tam, kjer je 90 km /h
* ko moram nekoga čakati, ta pa zamuja ali pa si daje čas.... Aaaaa!!
* ko vedno pridem v tisto vrsto, ki je najpočasnejša (npr, na pošti ali v trgovini)
* pa še bi se kaj našlo, samo mi trenutno nič več ne pade na pamet.... :)
* asistenta za nek ne preveč težek predmet ( ker ful komplicira in od nas zahteva znanje programerja z 20 letnimi delovnimi izkušnjami)
* trenutno moja cimra ( kaj res MORA skos jamrat ali pa si nekaj popevat?? ok, sj men gre tud kaj narobe, ampak to je pa to much)
* nezanesljivost (ko si zmenjen z nekom, pa te pusti na cedilu, kot d je tak težko en sms poslat in odpovedat)
* moja lenoba
* to, da nekdo lahk ogromno poje (in večinoma samo junk food) pa se nebo nič zredu, js pa sam pogledam čokolado in mam takoj pol kile več :(
... brisanje pomite posode, ker mi nikakor ni jasno, zakaj bi jo brisal, če jo lahko pustiš, pa se itak posuši ...
... ko kupim barvo za strojno barvanje oblačil, pa rezultat ni niti najmanj podoben tistemu, kar bi moral bit ...
... pretiravanje folka ob valentinovem ... sem mnenja, da je treba čez celo leto kazat nekomu, da ga maš rad, ne sam ob "prazniku" ... pa še "naš" praznik ni ...
- na k...mi gre ignoranca
- ne prenesem ljudi ki si sami sebi lažejo in nimajo jajc se spopasti z resnico
- ne prenesem čakanja v katerem koli pomenu
- ne prenesem napenjanja rjuhe na jogi
- ne prenesem praznega flancanja in ljudi, ki kar naprej hočejo povedat svoje mnenje - blazno dobro se takrat počutijo ker si na ta način dvigujejo lažno vrednost
- ne prenesem da telefoni kar naprej zvonijo
- ne prenesem da moram trikrat ponoviti eno in isto stvar
- ne prenesem, da hočem zjutraj odremati še par črtic in mi pod oknom splanice otroci vreščijo...
uf pa še kaj bi se našlo...:)