Domov Forum Blog Album Skupine Slovar Nove objave Najdi Registracija Najdi Nove objave Označi forume kot prebrane
Nazaj   Forum Lepa.si > Forumi > Klepetalnica

Odgovori

Orodja teme Načini prikaza

Staro 18-05-09   #1
smrček

smrček avatar

Pridružen dne: Apr 2009
Objave: 2,140
smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)
Blogi: 4
Razpoloženje
Osnovni Na živce mi gre ...

Evo, sem odprla, da slišim, kaj vam gre najbolj na jetra

Men recimo ...

... čakanje v vrsti za blagajno, ko je pred tabo ena stara mama, ki se ji zdi vse tko lagano, jst pa res nimam cel dan časa ...

... ko najbolj napet del filma prekinejo z reklamami ...

... telefonski marketing, k bi jim najraje stisnila uno "Seinfeld foro" ...

... nesposoben voznik, ki zavije na cesto pred tabo, pol pa traja še cela večnost da pride na 50 ...

Staro 18-05-09   #2
tigica

tigica avatar

Pridružen dne: Apr 2008
Objave: 2,577
tigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nasetigica Je lahko ponosen(a) nase
Razpoloženje
Osnovni

*to da se ne naucim snovi takoj ko jo prvic preberem.. ._.
*nekateri penzionisti ki v vrsti pred tabo tezijo prodajalkam, da oni nimajo cel dan casa...
*zivcni vozniki, tisti ki se penijo med voznjo, kot da jih bo kdo slisal, pha
*ce se vozim v avtu s klimo in je vzunaj obupno vroce, da 'lastnik' avta ne prizge klime, pa ceprav svica kvavi pot..
*to da ima pes celotne zadnje sedeze zase in ko se hoces vsest zadi v avtu mores najprej premikaj posteljico, ...
* lenoba.. namrec moja :)
*zatezeni ljudje, ki se zdirajo na prvega/prvo (usluzbenko) ki pride zraven, pa daj no ce imas probleme se ti res ni potrebno dret...

tigica je offline   Odgovori s citatom

Staro 18-05-09   #3
smrček

smrček avatar

smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)smrček Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)
Razpoloženje
Osnovni

Aja, pa bedasti prevodi v filmih.

"I would like to propose a toast to my grandmother."
In en brihtolja gre to prevedit v ... "Rad bi položil opečen kruhek na mizo pred mojo babico".

Jao

Staro 18-05-09   #4
Michelle-Elle

Michelle-Elle avatar

Pridružen dne: May 2008
Objave: 5,624
Michelle-Elle Je lahko ponosen(a) naseMichelle-Elle Je lahko ponosen(a) naseMichelle-Elle Je lahko ponosen(a) naseMichelle-Elle Je lahko ponosen(a) naseMichelle-Elle Je lahko ponosen(a) naseMichelle-Elle Je lahko ponosen(a) naseMichelle-Elle Je lahko ponosen(a) naseMichelle-Elle Je lahko ponosen(a) nase
Blogi: 9
Razpoloženje
Pošlji sporočilo po MSN Michelle-Elle
Osnovni

* "nedeljski vozniki" - kot pravimo tistim, ki vedno konstantno vozijo 60 - 70 km/h, tudi če so izven območja, kjer je omejeno 50 km/h, tudi tam, kjer je 90 km /h
* ko moram nekoga čakati, ta pa zamuja ali pa si daje čas.... Aaaaa!!
* ko vedno pridem v tisto vrsto, ki je najpočasnejša (npr, na pošti ali v trgovini)
* pa še bi se kaj našlo, samo mi trenutno nič več ne pade na pamet.... :)

Staro 18-05-09   #5
Xenchy

Xenchy avatar

Objave: 485
Xenchy Bo kmalu postal(a) slaven(a)Xenchy Bo kmalu postal(a) slaven(a)
Razpoloženje
Pošlji sporočilo po MSN Xenchy
Osnovni

na živce mi gre vse kar je napisala Michelle-Elle in še:
* vsiljivost ljudi (ko te hoče v nekaj prepričat in snostavno ignorira tvoje stališče)
* asistenta za nek ne preveč težek predmet ( ker ful komplicira in od nas zahteva znanje programerja z 20 letnimi delovnimi izkušnjami)
* trenutno moja cimra ( kaj res MORA skos jamrat ali pa si nekaj popevat?? ok, sj men gre tud kaj narobe, ampak to je pa to much)
* nezanesljivost (ko si zmenjen z nekom, pa te pusti na cedilu, kot d je tak težko en sms poslat in odpovedat)
* moja lenoba
* to, da nekdo lahk ogromno poje (in večinoma samo junk food) pa se nebo nič zredu, js pa sam pogledam čokolado in mam takoj pol kile več :(

to bi blo vse za zdajle
Xenchy je offline   Odgovori s citatom

Staro 19-05-09   #6
smrček

smrček avatar

Razpoloženje
Osnovni

... brisanje pomite posode, ker mi nikakor ni jasno, zakaj bi jo brisal, če jo lahko pustiš, pa se itak posuši ...

... ko kupim barvo za strojno barvanje oblačil, pa rezultat ni niti najmanj podoben tistemu, kar bi moral bit ...

... pretiravanje folka ob valentinovem ... sem mnenja, da je treba čez celo leto kazat nekomu, da ga maš rad, ne sam ob "prazniku" ... pa še "naš" praznik ni ...

Staro 19-05-09   #7
puppi

puppi avatar

Pridružen dne: Oct 2007
Objave: 6,855
puppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nasepuppi Je lahko ponosen(a) nase
Blogi: 3
Osnovni

he he huda tema:

- na k...mi gre ignoranca
- ne prenesem ljudi ki si sami sebi lažejo in nimajo jajc se spopasti z resnico
- ne prenesem čakanja v katerem koli pomenu
- ne prenesem napenjanja rjuhe na jogi
- ne prenesem praznega flancanja in ljudi, ki kar naprej hočejo povedat svoje mnenje - blazno dobro se takrat počutijo ker si na ta način dvigujejo lažno vrednost
- ne prenesem da telefoni kar naprej zvonijo
- ne prenesem da moram trikrat ponoviti eno in isto stvar
- ne prenesem, da hočem zjutraj odremati še par črtic in mi pod oknom splanice otroci vreščijo...

uf pa še kaj bi se našlo...:)

Staro 19-05-09   #8
bLONDIE

bLONDIE avatar

Pridružen dne: Jan 2008
Objave: 2,663
bLONDIE Je preprosto dober(a)bLONDIE Je preprosto dober(a)bLONDIE Je preprosto dober(a)bLONDIE Je preprosto dober(a)bLONDIE Je preprosto dober(a)
Blogi: 1
Razpoloženje
Osnovni

.. da moram čakat da mi študentski servis nakaže plačo...en dan se itak vedno zavleče, včasih celo dva...(bom preklopla med servisi...heh)

Staro 19-05-09   #9
Herbata
Banned

Pridružen dne: May 2008
Objave: 3,025
Herbata Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Herbata Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Herbata Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Herbata Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Herbata Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)Herbata Je zelo poznan(a) in priljubljen(a)
Razpoloženje
Osnovni

• vzvišene prodajalke v kakšnih dražjih trgovinah, ki te gledajo kot da boš kaj ukradel, umazal, strgal in da si tega že ne moreš privoščiti
  • vsiljive prodajalke v drogerijah (Kaj pa tole? Zakaj pa to rabiš? Tale izdelek je pa res super...)
  • ko zamudim avtobus za minutko in se pelje mimo mene zjutraj
  • plehke punce brez samospoštovanja
  • da se te babice dotikajo, ko jim odstopiš sedež na avtobusu, brr
Herbata je offline   Odgovori s citatom

Staro 19-05-09   #10
bLONDIE

bLONDIE avatar

Pridružen dne: Jan 2008
Objave: 2,663
bLONDIE Je preprosto dober(a)bLONDIE Je preprosto dober(a)bLONDIE Je preprosto dober(a)bLONDIE Je preprosto dober(a)bLONDIE Je preprosto dober(a)
Blogi: 1
Razpoloženje
Osnovni

Jaz tudi vse to kar je Moa napisala zgoraj..še posebej pa prodajalke v drogerijah...ki mislijo da so ne vem kaj...pa itak vse testerje pokradejo in si jih domov nesejo...

Odgovori

Orodja teme
Načini prikaza

Pravila objavljanja